9 τύποι SMS για να απογειώσετε τις πωλήσεις σας

Γνωρίζετε ήδη την αξία του SMS Marketing. Ήρθε η ώρα λοιπόν να συντάξετε το SMS μήνυμα που θα στείλετε στους πελάτες σας. Μην ψάχνετε αλλού. Χρησιμοποιήστε απλά έναν από τους 9 τύπους SMS που περιλαμβάνοτναι στο νέο E-book του LiveAll.eu, το οποίο περιλαμβάνει ακόμη 36 παραδείγματα SMS που αποδεδειγμένα θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στους (υποψήφιους) πελάτες σας!

**Εγγραφείτε με το e-mail σας

7 sms marketing templates

9 τύποι SMS για την επόμενη καμπάνια σας


To LiveAll.eu σας παρέχει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τη δυνατότητα να κατεβάσετε έτοιμα SMS templates που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα πλήθος διαφορετικών σκοπών και επιχειρήσεων.

Για κάθε τύπο SMS που παρουσιάζεται, δίνονται και 4 παραδείγματα που βρίσκουν εφαρμογή σε διάφορους τομείς επιχειρήσεων (π.χ. real estate, εκπαίδευση, εμπορικά καταστήματα, e-shops, ιατρεία, κέντρα αναψυχής, εστιατόρια, κλπ). Υπάρχουν δηλαδή συνολικά 36 παραδείγματα SMS (9 τύποι SMS με 4 παραδείγματα SMS για κάθε τύπο) που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πολύ εύκολα και γρήγορα την επόμενη καμπάνια σας!

SMS Προσφορών

Διαφημιστικά SMS

SMS Υπενθυμίσεων

Ενημερωτικά SMS

SMS για πληρωμές

SMS Επιβεβαίωσης

Τραπεζικά SMS

SMS για διαγωνισμούς

Διάφορα SMS

sms marketing τεχνικές

 

 

36 έτοιμα παραδείγματα SMS

Εκμεταλλευθείτε τα 36 SMS παραδείγματα προκειμένου να αυξήσετε τις πωλήσεις τις επιχείρησής σας βρίσκοντας νέους πελάτες.

**Εγγραφείτε με το e-mail σας

All rights reserved, Powered by Terracom


Scroll to Top