User Unsubscribe

Δυνατότητα του παραλήπτη να διαγραφεί από τη λίστα σας

Επιτρέψτε στους παραλήπτες σας να διαγραφούν από τις λίστες SMS που έχετε καταρτίσει

 

Όσο σημαντικό είναι να προωθήσετε την επιχείρησή σας μέσω SMS Marketing στο ευρύ κοινό, τόσο σημαντικό είναι να στοχεύσετε σωστά και να μην αποστέλλονται τα μηνύματά σας σε λάθος παραλήπτες. Ακόμα όμως και όταν η στόχευσή σας είναι σωστή, υπάρχει περίπτωση κάποιος από τους παραλήπτες να μην ενδιαφέρεται για τα μηνύματά σας ή και να ενοχλείται από αυτά. Σε κάθε περίπτωση, είναι αναγκαίο να δίνετε στους παραλήπτες των SMS σας τη δυνατότητα να διαγραφούν από τη λίστα σας ώστε να μη λάβουν ξανά τα μηνύματά σας.

Το LiveAll.eu σας δίνει τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε στα μηνύματά σας την επιλογή Unsubsrcibe, μέσω ενός από τα παρακάτω links:

bit.ly/2c5LfWv

sms.liveall.eu/UserUnsubscribe

 

sms list unsubscribe
sms with unsubscription link

Στείλτε μηνύματα SMS με τη δυνατότητα unsubscribe

 

Είναι πλέον πολύ απλό να δώσετε τη δυνατότητα στους παραλήπτες να διαγραφούν από τη λίστα σας. Η πιο συνηθισμένη μέθοδος για να το κάνετε αυτό είναι να συμεπριλάβετε ένα από τα παραπάνω links στο τέλος του μηνύματός σας!

 

Όταν ο παραλήπτης του SMS πατήσει σε ένα από τα παραπάνω Links, τότε η ακόλουθη εικόνα εμφανίζεται:

Το σύστημα προτρέπει τον παραλήπτη του μηνύματος να εισάγει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου και την ημερομηνία που παρέλαβε το ανεπιθύμητο SMS. Μόλις ο παραλήπτης εισάγει τα συγκεκριμένα στοιχεία και πατήσει στο κουμπί Καταχώρηση, το σύστημα θα επιβεβαιώσει την ορθότητα των στοιχείων (εάν δηλαδή υπάρχει α αριθμός τηλεφώνου και το απεσταλμένο μήνυμα) και θα στείλει ένα

Επιβεβαίωση κατάστασης blacklist του συγκεκριμένου αριθμού

 

Όταν ο παραλήπτης ενός ανεπιθύμητου SMS προβεί στις παραπάνω ενέργειες προκειμένου να κάνει unsubscribe από τη λίστα επαφών σας, τότε μια ειδοποίηση θα εμφανιστεί άμεσα στο λογαριασμό σας στο LiveAll.eu

Στην καρτέλα "Εργαλεία" επιλέξτε Αιτήσεις διαγραφής από τη λίστα. Ο συγκεκριμένος αριθμός (ή οι αριθμοί) εμφανίζεται, όπως στη σχετική εικόνα. Επιλέξτε τον αριθμό (ή τους αριθμούς) και την επιλογή Μαρκάρισμα ως blacklisted των επιλεγμένων αριθμών προκειμένου να μπουν στη λίστα blacklist και να μη λάβουν ξανά τα μηνύματά σας.

 

επιβεβαίωση blacklist

All rights reserved, Powered by Terracom


Scroll to Top