Υπηρεσίες SMS Marketing για Γυμναστήρια / SPA

Διαφημίστε το γυμναστήριό σας μέσω SMS Marketing - Στείλτε υπενθυμίσεις

 

Κατεβάστε δωρεάν τον απόλυτο οδηγό SMS Marketing
11 τεχνικές SMS Marketing για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας

Κατεβάστε τον Οδηγό

Τα γυμναστήρια και τα κέντρα SPA πραγματοποιούν συνήθως μαζικές εγγραφές στην αρχή κάθε χρονιάς ενώ στη συνέχεια βλέπουν μια πολύ ήπια κίνηση εγγραφών με την πάροδο του χρόνου. Αυτό είναι ασφαλώς κάτι που επηρεάζει τα έσοδά τους και δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα σε περίπτωση που κάτι δεν προχωρήσει όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί. Με μια ισχυρή στρατηγική SMS Marketing, τα γυμναστήρια και τα κέντρα SPA μπορούν να αποκτούν νέους πελάτες καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και παράλληλα να δημιουργήσουν μια ισχυρή ετήσια βάση πιστών πελατών.

Επωφεληθείτε από τη μαζική αποστολή SMS μέσω της πλατφόρμας του LiveAll:

 Αποκτήστε μια σταθερή βάση πιστών πελατών:

Στείλτε στους σταθερούς πελάτες σας προγράμματα διατροφής και καθημερινές υπενθυμίσεις και συμβουλές διατροφής μέσω μαζικών SMS. Μην επαναπαύεστε στο γεγονός πως επισκέπτονται 3 ή 4 φορές την εβδομάδα το γυμναστήριό σας. Μια απλή υπενθύμιση για ένα μεσημεριανό γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνες και μια νέα δίαιτα 21 ημερών θα προσδώσει κύρος και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην επιχείρησή σας από μέρους τους.

 Στείλτε μαζικά επείγουσες ειδοποιήσεις

Ο πιο συχνός προβληματισμός των ανθρώπων που επισκέπτονται γυμναστήρια με πολύ κόσμο είναι εάν θα βρουν διαθέσιμα όργανα γυμναστικής ή θα πρέπει να αναμέουν αρκετή ώρα. Στείλτε λοιπόν επιλεγμένα μηνύματα σε τακτικούς πελάτες της γύρω περιοχής για τις ώρες που μπορούν να βρουν μεγαλύτερη ησυχία στο γυμναστήριο.

 Αυξήστε την κίνηση σε περιόδους χαμηλής επίσκεψης

Ενημερώστε τους πελάτες σας σε ποια ομαδικά προγράμματα μπορούν να εγγραφούν ή για μοναδικές προσφορές που έχετε σε αυτά (π.χ. 50% έκπτωση εάν έρθει και δεύτερο άτομο μαζί τους, δώρο 3 μηνιαίες επισκέψεις εάν επιτύχουν συγκεκριμένους στόχους, κλπ). Προσφέρετε κάτι δωρεάν ή σε χαμηλή τιμή και διαφημίστε το μέσω SMS Marketing ώστε να προσελκύσετε νέα άτομα.

 Ενημέρωστε τους πελάτες για νέο εξοπλισμό

Εάν το γυμναστήριό σας έχει μόλις προμηθευθεί νέα όργανα γυμναστικής ή έχει προσθέσει στο πρόγραμμά διατροφής μια καινούρια δίατια, τι καλύτερο από το να ενημερώσετε μαζικά τους πελάτες σας ή να στείλετε διαφημιστικά SMS σε νέους υποψήφιους πελάτες στη γύρω περιοχή;

 Στείλτε ευχετήρια μηνύματα σε γιορτές

Η βάση κάθε καλής συνεργασίας είναι να προνοείτε για τον πελάτη σας πριν προκύψει η ανάγκη για κάτι. Ισχυροποιήστε τις σχέσεις σας με το κοινό σας μέσω εορταστικών μηνυμάτων SMS.

 

All rights reserved, Powered by Terracom


Scroll to Top