Αποστολή μηνυμάτων Viber

Στείλτε μαζικά μηνύματα Viber μέσω του LiveAll.eu

Μαζικά Μηνύματα Viber

To LiveAll.eu, ακολουθώντας τις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς και όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις κάνει πραγματικότητα την αποστολή μαζικών μηνυμάτων μέσω Viber!

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε μαζικά μηνύματα μέσω της διάσημης πλέον εφαρμογής σε πελάτες και υποψήφιους πελάτες σας ώστε να προωθήσετε ακόμη πιο αποτελεσματικά την επιχείρησή σας!

Η μαζική αποστολή μηνυμάτων μέσω Viber αποτελεί μια ιδιαίτερα αξιόπιστη, προσιτή και οικονομική διαφήμιση, καθώς μπορείτε να στείλετε Μηνύματα viber μόνο από 0.02160 € / παραδοτέο μήνυμα.

Αγοράστε μηνύματα Viber   Οδηγός Viber

 

sms marketing uses

Τι είναι το Viber

Το Viber αποτελεί μια από τις πιο γνωστές εφαρμογές στην Ελλάδα και στην Κύπρο, μέσω της οποίας μπορείτε να αποστείλετε γραπτά μηνύματα μέσω Internet στις τηλεφωνικές σας επαφές που χρησιμοποιούν επίσης την εφαρμογή.

Γιατί να επιλέξετε αποστολή μέσω Viber

 Το μέγιστο όριο κειμένου είναι 1000 χαρακτήρες, κάτι που σημαίνει πως μπορείτε να συντάξετε πιο στοχευμένα διαφημιστικά μηνύματα χωρίς συγκεκριμένους περιορισμούς

 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα μέσα στο μήνυμά σας. Ως γνωστόν, οι εικόνες και τα οπτικά μέσα έχουν μεγαλύτερη επίδραση σε μια διαφήμιση και μπορούν να μεταδώσουν περισσότερο άμεσα το διαφημιστικό μήνυμα.

 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν σύνδεσμο μέσα στο μήνυμά σας που οδηγεί σε ένα συγκεκριμένα URL μέσω ενός κουμπιού (button). Το κουμπί είναι άμεσα ορατό και παρακινινεί με μεγαλύτερη αμεσότητα το χρήστη να οδηγηθεί προς το σύνδεσμο που επιθυμείτε (π.χ. προϊόντα και υπηρεσίες της επιχείρησής σας).

 Είναι εξαιρετικά οικονομικός τρόπος διαφήμισης, εάν αναλογιστούμε πως το κόστος ξεκινά από 0.02160 € / παραδοτέο μήνυμα.

Ποια είναι η μορφή ενός μηνύματος Viber

Ένα μήνυμα Viber έχει τη μορφή που φαίνεται στην εικόνα. Αποτελείται από 3 ξεχωριστά μέρη, όπως ήδη αναφέραμε:

 Το κείμενο (που έχει μέγεθος έως και χίλιους χαρακτήρες)

 Την εικόνα

 Το call to action, δηλαδή το κουμπί που οδηγεί σε ένα συγκεκριμένο σύνδεσμο URL

Να σημειωθεί πως σε κάθε μήνυμα φαίνεται ο αποστολέας που έχει οριστεί καθώς και το Logo της επιχείρησης που στέλνει το σχετικό IM μήνυμα.

2-Way Viber SMS

Μπορείτε εύκολα να ανοίξετε διάλογο με τους πελάτες σας μέσα από την αποστολή Viber SMS. Προσθέσετε την υπηρεσία 2-Way Viber SMS και δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να απαντήσουν στα μηνύματά σας. Αποκτήστε έτσι αμφίδρομη επικοινωνία με τους πελάτες σας και κερδίστε:

 Μεγαλύτερη πιστότητα και εμπιστοσύνη των πελατών σας.

 Αυξημένη ταχύτητα εξυπηρέτησης αιτημάτων των πελατών σας.

 Πιο δυνατή διαπροσωπική σχέση με τους πελάτες σας.

 Υψηλής ποιότητας προσωποποιημένη επικοινωνία.

Οδηγός 2-Way Viber SMS

Πώς θα στείλετε μαζικά μηνύματα Viber μέσω της εφαρμογής LiveAll.eu

Για να στείλετε μηνύματα Viber μέσω του LiveAll.eu, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας ώστε να ενεργοποιήσουμε στο λογαριασμό σας τη δυνατότητα αποστολής μαζικών μηνυμάτων μέσω Viber! Στη συνέχεια ακολουθήστε τα βήματα του παρακάτω οδηγού, ώστε να αποστείλετε εύκολα και άμεσα μαζικά Viber μηνύματα στους πελάτες της επιχείρησής σας!

Οδηγίες αποστολής μηνυμάτων μέσω Viber

All rights reserved, Powered by Terracom


Scroll to Top