Καταχωρήστε επαφές και δημιουργήστε ομάδες επαφών

Αξιοποιήστε το LiveAll.eu για γρήγορη & μαζική αποστολή SMS

Δημιουργία επαφών για αποστολή SMS

 

Όπως είδαμε στην πρώτη ενότητα του οδηγού, προκειμένου να στείλετε SMS είναι απαραίτητο να εισάγετε στο σύστημα αριθμούς κινητών τηλεφώνων. Προκειμένου ωστόσο να εξοικονομήσετε χρόνο, είναι φρόνιμο να δημιουργήσετε εξαρχής επαφές και ομάδες επαφών, ώστε να μπορείτε μετέπειτα εύκολα να στέλνετε μαζικά web sms στους (υποψήφιους) πελάτες σας. Στην καρτέλα επαφές μπορείτε να:

 Δημιουργήσετε νέες επαφές και ομάδες επαφών

 Επεξεργαστείτε ή διαγράψετε υπάρχουσες επαφές και ομάδες επαφών

 Εξάγετε επαφές σε αρχείο excel

 

sms marketing uses
sms marketing uses

Επαφές

Ως επαφή ορίζεται κάθε ξεχωριστός παραλήπτης που έχει έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου.Μέσα από την πλατφόρμα του LiveAll.eu μπορούν να οριστούν πέρα από τις βασικές πληροφορίες και 5 επιπλέον custom fields, ώστε να χρησιμοποιήσει ο χρήστης όποιο πεδίο επιθυμεί για αυτοματοποιημένη αποστολή. (π.χ. skype ID, facebook page, κλπ)

sms marketing uses

Ομάδες Επαφών

Για κάθε ομάδα επαφών μπορείτε να ορίσετε το όνομα και μια σχετική περιγραφή. Μπορείτε π.χ. να καταχωρήσετε στην ίδια ομάδα επαφών όλους τους ανθρώπους που εργάζονται σε κτηματομεσιτικά γραφεία (δείτε σχετικά) και κατόπιν να αποστείλετε μαζικά διαφημιστικά SMS με ένα κλικ στη συγκεκριμένη ομάδα.

Δημιουργία νέας επαφής SMS μέσω του LiveAll.eu

Προκειμένου να δημιουργήστε νέα επαφή, από την καρτέλα Επαφές, κάντε κλικ στο κουμπί Νέα επαφή. Ένα παράθυρο σας προτρέπει να συμπληρώσετε όλα τα σχετικά στοιχεία που αφορούν στη συγκεκριμένη επαφή. Επίσης, μέσα από τη συγκεκριμένη καρτέλα μπορείτε να εισάγετε τη συγκεκριμένη επαφή σε blacklist, ώστε να μη λαμβάνει SMS μελλοντικά ή να την καταχωρήσετε σε συγκεκριμένη ομάδα, ώστε να είναι πιο εύκολη μετέπειτα η αυτοματοποιημένη αποστολή.

Δείτε τις σχετικές τιμές και υπολογίστε πόσα SMS μπορείτε να στείλετε με βάση το budget που διαθέτετε

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών

Πώς θα καταχωρήσετε επαφές με μαζικό τρόπο;

 Επικόλληση επαφών (από clipboard)

Σε περίπτωση που έχετε μία μεγάλη λίστα με επαφές, είναι προφανώς αδύνατο να καταχωρήσετε κάθε μία επαφή χειροκίνητα. Για το σκοπό αυτό, η πλατφόρμα του LiveAll.eu σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε μαζική αντιγραφή και επικόλληση των επαφών στην εφαρμογή. Στην καρτέλα "Εισαγωγή επαφών" επιλέξτε Επικόλληση επαφών(από το clipboard). Επικολλήστε τους αριθμούς στο διαθέσιμο πεδίο και πατήστε στην επιλογή Next>

 Εισαγωγή από αρχείο

Σε περίπτωση που έχετε πλήθος επαφών σε ξεχωριστό αρχείο, μπορείτε και πάλι να εισάγετε μαζικά τις επαφές στην πλατφόρμα χωρίς να κάνετε επικόλληση των επαφών, αλλά με την εισαγωγή του αρχείου. Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες για τα πιθανά πεδία που μπορεί να διαθέτει το αρχείο καθώς και τον τρόπο που πρέπει να έχουν διαχωριστεί εντός του αρχείου.

Υπολογίστε τον αριθμό SMS για κάθε μήνυμα που θα στείλετε

Υπολογισμός αριθμού SMS

All rights reserved, Powered by Terracom


Scroll to Top