Case Studies

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

neuropublic logo

"Χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες SMS της LIVEALL.EU πάνω από 3 χρόνια για λογαριασμό πελατών και συνεργατών μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα της υπηρεσίας και την άμεση και ποιοτική τεχνική υποστήριξη, όποτε αυτή ζητήθηκε."

ΠΑΣΔΕ logo

"Η ΠΑ.Σ.Δ.Ε. έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε tv-streming και συγκαταλέγεται ως πρωτοπόρα στα εξειδικευμένα webinars για λογιστές φοροτεχνικούς. Η πλατφόρμα που έχει αναπτύξει για τους πελάτες της σε συνδυασμό με το ιδιόκτητο τηλεοπτικό studio εγγυώνται την ποιότητα απρόσκοπτης τηλεθέασης σε 1080p τόσο κατά την διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης όσο και της on-demand μετάδοσης.

Για την ΠΑ.Σ.Δ.Ε ο πελάτης ( συμμετέχων του σεμιναρίου ) είναι η κύρια προτεραιότητα για αυτό και η πλατφόρμα των σεμιναρίων περιέχει αυτοματοποιημένες υπηρεσίες ενημέρωσης με SMS που σκοπό έχουν την διαδραστικότητα με υπενθυμίσεις πριν την έναρξη των σεμιναρίων. Στο ποιοτικό αυτό πλαίσιο η ΠΑ.Σ.Δ.Ε έχει επιλέξει την σύνδεση της πλατφόρμας με api της liveall ώστε να εξασφαλίσει κορυφαία ποιότητα και υπηρεσίες υψηλής αξίας προς τους πελάτες της.

Από την ίδρυση της ΠΑ.Σ.Δ.Ε. έως σήμερα η προσήλωση στην ποιότητα υπηρεσιών είναι το σημαντικότερο γεγονός για αυτό και παρά τις προκλήσεις του οικονομικού περιβάλλοντος συνεχίζουμε να αναπτυσσόμενα και να εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας προς όφελος των πελατών μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό."

ergotel logo

"Διαχειριζόμαστε τρία e-shops με μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως φωτισμό και συστήματα τηλεπικοινωνίας, προϊόντα τεχνολογίας και γενικά ό,τι σχετικό υπάρχει με το ηλεκτρολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας τους έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές, ποιοτικά προϊόντα και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας που επιστρέφουν τακτικά για νέες αγορές.

Οι πελάτες μας λοιπόν χρειάζεται να ενημερώνονται άμεσα και ολοκληρωμένα από τη στιγμή που θα κάνουν για πρώτη φορά εγγραφή και αγορά μέχρι και το τελικό στάδιο της παραλαβής της παραγγελίας τους.

Για αυτόν τον σκοπό επιλέξαμε να τους ενημερώνουμε με ένα σύντομο μήνυμα στο κινητό τους πετυχαίνοντας έτσι να έχουν τις απαραίτητες πληροφορίες μαζί τους ανά πάσα στιγμή και να είναι ενήμεροι για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία τους. Από τη μεριά μας απλουστεύσαμε την επικοινωνία με τους πελάτες μας αφού όλη η σχετική διαδικασία ολοκληρώνεται αυτόματα από το σύστημά μας με την χρήση της υπηρεσίας LiveAll.eu.

Χρησιμοποιούμε την εν λόγω υπηρεσία πολλά χρόνια και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ορθή παράδοση των μηνυμάτων, που είναι και το ζητούμενο, και τον έλεγχο που μας προσφέρει στην διαχείριση και παρακολούθηση των πληροφοριών που διακινούμε. Οι πελάτες μας επίσης είναι ικανοποιημένοι αφού νοιώθουν ασφαλείς ότι η παραγγελία τους δρομολογείται κανονικά και παραδίδεται με συνέπεια.

Την προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να επωφεληθούν από την χρήση της και ελπίζουμε να συνεχίσει να εξελίσσεται, όπως και τώρα."

logo

Η εταιρεία Αραβανής Νίκος είναι κάθετη μονάδα καθαρισμού-επισκευής και φύλαξης ταπήτων και ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα τα τελευταία 40 χρόνια στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.

Ο καθαρισμός του χαλιού, Μηχανοποίητου ή Χειροποίητου δεν είναι απλή υπόθεση, είναι τέχνη.

Το κάθε χαλί πρέπει να καθαρίζεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του, για να παραμένει καινούργιο σε βάθος χρόνου.

Στο εργοστάσιο μας χρησιμοποιούμε τον Τούρκικο παραδοσιακό τρόπο καθαρισμού. Ενδεικτικά: Υγρός-extraction-στεγνός-πρόπλυση-πλύση-peeling πέλους-ξέπλυμα –φινίρισμα πέλους-στύψιμο-στέγνωμα-λεύκανση κροσσιών-αφαίρεση όλων των λεκέδων κ.α.

tick Αποκατάσταση ζημιών: Ρέλια-κρόσσια, ραψίματα, καψίματα, επαναφορά χρωμάτων, αδιαβροχοποίηση κ.α.

tick Συντήρηση: σκοροκτονίαση - μυκιτοκτονίαση-ανόρθωση πέλους κ.α

tick Φύλαξη: σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και ασφαλισμένα με συμβόλαιο αστικής ευθύνης

Από την εμπειρία μας έχουμε εξασφαλίσει κατά αποκλειστικότητα συνεργασίες με τους περισσότερους οίκους πώλησης χαλιών και έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε πελάτες από όλη την Ελλάδα

Και Πάντα με την εγγύηση Αραβανής Νικόλαος

Για τους σκοπούς της ενημέρωσης και προσέλκυσης νέων πελατών επιλέξαμε και την αποστολή SMS μέσω της πλατφόρμας LiveAll.eu

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένη από την παράδοση των μηνυμάτων όπως και την υποστήριξη της ομάδας LiveAll.eu

ergotel logo

"Στην Remax Hellas πραγματοποιούμε τα όνειρα κάθε ενός από εσάς και βοηθάμε αποτελεσματικά στην εύρεση της κατάλληλης κατοικίας. Το γραφείο μας "Ιωάννης Ζιάβρας-REMAX Επένδυση Ακινήτων" δραστηριοποιείται στον χώρο της μεσιτείας για περισσότερα από 10 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν προσπαθούμε σε συνεργασία με τους πελάτες μας να κάνουμε πράξη τα όνειρά τους με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών τους. Αξιόπιστος συνεργάτης μας σε αυτήν την προσπάθεια αποτελεί η υπηρεσία LiveAll.eu.

Με την αξιοποίηση των εργαλείων που μας προσφέρει σιγουρεύουμε κάθε φορά ότι ο πελάτης θα έχει τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται έγκαιρα και συνεχώς διαθέσιμες. Ακόμη πληροφορούμε ένα μεγάλο εύρος δυνητικών πελατών για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε με ακρίβεια και ταχύτητα διατηρώντας το Marketing Cost πολύ χαμηλά."

Γίνετε μέρος μιας μεγάλης ομάδας επιτυχημένων επαγγελματιών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του LiveAll.eu για να προωθήσουν την επιχείρησή τους.

Ποιές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το SMS-Marketing

All rights reserved, Powered by Terracom


Scroll to Top