Υπηρεσίες SMS Marketing για Ηλεκτρονικά Καταστήματα (E-Shops)

Διαφημίστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μέσω μαζικής αποστολής SMS

sms marketing for schools and universities

 

Κατεβάστε δωρεάν τον απόλυτο οδηγό SMS Marketing
11 τεχνικές SMS Marketing για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας

Κατεβάστε τον Οδηγό

Έχετε ίσως δοκιμάσει πολλές μεθόδους για να αυξήσετε τις πωλήσεις στο E-Shop σας: Διαφήμιση μέσω Google AdWords, αποστολή newsletters, διαφήμιση στο facebook (ή και άλλα social media). Ήρθε λοιπόν η ώρα να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες που σας παρέχει το SMS Marketing και η πλατφόρμα αποστολής μαζικών μηνυμάτων του LiveAll.eu

Χρησιμοποιήστε το SMS Marketing και απογειώστε τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού σας καταστήματος

 Άμεσες πωλήσεις μέσω μαζικών SMS

Μια σημαντική παράμετρος που πρέπει να λάβετε υπόψη σχετικά με τα E-Shops είναι πως μπορείτε να επωφεληθείτε από άμεσες – πραγματικού χρόνου – πωλήσεις. Αυτό σημαίνει πως οποιαδήποτε διαφημιστική καμπάνια και εάν ενεργοποιήσετε, δε χρειάζεται να περιμένετε οι άνθρωποι να έρθουν από το κατάστημά σας. Το κατάστημά σας είναι online και συνεπώς ο κάθε ηλεκτρονικός επισκέπτης μπορεί να προβεί άμεσα σε αγορά.

Στείλτε λοιπόν μαζικά μηνύματα SMS που περιλαμβάνουν ένα link στο E-Shop σας και οι άνθρωποι μπορεί μέσα στα επόμενα λίγα λεπτά να έχουν ολοκληρώσει μια παραγγελία ενός προϊόντος.

Εδώ, πρέπει να θυμάστε πως οι άνθρωποι πλέον κάνουν πολλές αγορές από το κινητό τους τηλέφωνο ή το ταμπλετ. Αυτό σημαίνει πως πρέπει οπωσδήποτε να έχετε βελτιστοποιήσει την ιστοσελίδα σας ως προς κινητά τηλέφωνα, και να δίνετε link μέσα στην SMS καμπάνια.

 Μαζικά SMS με εκπτωτικές προσφορές

Μια από τις πλέον συνηθισμένες μεθόδους για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι η δημιουργία προσφορών (π.χ. με τη μορφή ενός εκπτωτικού κουπονιού) ώστε να δελεάσετε τους επισκέπτες του E-Shop να προβούν σε μια αγορά. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσφέρετε ένα εκπτωτικό κουπόνι με ένα συγκεκριμένο κωδικό, που όταν χρησιμοποιηθεί στο E-Shop θα παρέχει 20% έκπτωση επί της συνολικής παραγγελίας.

Οι προσφορές είναι ένας υπέροχος τρόπος να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες, καθώς σας δίνουν πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό που προσφέρει το ίδιο προϊόν σε υψηλότερη τιμή.

Η αποστολή μαζικών SMS προσφέρει άμεση και εντελώς προσωποποιημένη γνωστοποίηση της προσφοράς στο κοινό σας καθώς και έναν φτηνό και σίγουρο τρόπο επικοινωνίας του διαφημιστικού σας μηνύματος.

 

Χρησιμοποιήστε το LiveAll.eu για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

 Δημιουργία εκπτωτικών προσφορών, όπως αναφέραμε παραπάνω.

 Ενημέρωση για εξέλιξη παραγγελίας π.χ. Ευχαριστούμε για την παραγγελία σας, τα αντικείμενά σας θα παραδοθούν στις 19 αυγοόυστου.

 Υπενθύμιση για abandoned cart (εγκαταλελειμμένο καλάθι). Εάν έχετε το κινητό τηλέφωνο των πελατών σας και διαπιστώνετε ότι έχουν αφήσει προϊόντα στο καλάθι τους χωρίς να ολοκληρώσουν την αγορά, τότε μπορείτε να στείλετε ένα ακόμη εκπτωτικό κουπόνι για να προσφέρετε ένα έξτρα κίνητρο.

 Υπενθύμιση πληρωμών που εκκρεμούν π.χ. σε περίπτωση μιας συνδρομητικής υπηρεσίας, μπορείτε να ενημερώσετε για την ανάγκη ανανέωσης ή τη φόρτιση της κάρτας σε περίπτωση αποτυχίας πληρωμής.

 Ερωτηματολόγια ικανοποίησης πελατών. Μπορείτε να δημιουργήσετε στην ιστοσελίδα σας (ή το e-shop σας) ένα ερωτηματολόγιο για τους πελάτες σας και να το γνωστοποιήσετε σε αυτούς μέσω αποστολής μαζικών μηνυμάτων sms.

 

All rights reserved, Powered by Terracom


Scroll to Top