Υπηρεσίες SMS Marketing για Σχολεία και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Κρατήστε ενήμερους μαθητές, φοιτητές και καθηγητές

sms marketing for schools and universities

 

Κατεβάστε δωρεάν τον απόλυτο οδηγό SMS Marketing
11 τεχνικές SMS Marketing για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας

Κατεβάστε τον Οδηγό

Σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 2 και 3 της Υπουργικής Απόφασης 10645/ΓΔ4 (ΦΕΚ120/23-1-2018) :

- Ο/Η υπεύθυνος/η καθηγητής/τρια κάθε τμήματος οφείλει να ενημερώνει τους κηδεμόνες για την απουσία των μαθητών/τριών και να πληροφορείται τους λόγους της απουσίας τους με κάθε πρόσφορο μέσο, όπως με τηλεφώνημα, με μήνυμα σταλμένο από λογαριασμό του σχολείου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο – εφόσον οι γονείς/κηδεμόνες έχουν υποβάλει στο σχολείο σχετική υπεύθυνη δήλωση στην οποία αναφέρουν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση - ή στο κινητό τηλέφωνο των γονέων/κηδεμόνων (SMS), ή με επιστολή.”

- Σε περίπτωση που μαθητής/τρια έχει απουσιάσει τρεις συνεχόμενες ημέρες ή πραγματοποιήσει τριάντα (30) συνολικά απουσίες, ο/η εκπαιδευτικός που είναι υπεύθυνος/η του τμήματος επικοινωνεί άμεσα με τους γονείς/κηδεμόνες του/της μαθητή/τριας (με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, SMS ή με επιστολή), πληροφορείται τον λόγο των απουσιών και ενημερώνει τον/τη Διευθυντή/ντρια του σχολείου.”

Προκειμένου λοιπόν να κρατήσετε ένα τόσο ξεχωριστό κοινό ενημερωμένο, είναι αναγκαίο να επενδύσετε σε μια στρατηγική SMS Marketing, πόσο μάλλον αν αναλογιστείτε την τεράστια αποδοχή που λαμβάνει η χρήση των κινητών τηλεφώνων στη νέα γενιά.

Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία μας

Μέσω της απλούστερης και πληρέστερης SMS πλατφόρμας της αγοράς σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των αποστολών σας. Αξιοποιήστε την για να ενημερώσετε άμεσα τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών σας σχετικά με τις απουσίες τους και παρακολουθήστε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη της κατάστασης αποστολής του μηνύματος.

 Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μεταχρονολογημένη αποστολή των sms για να παραληφθούν τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα που επιθυμείτε.

 Έχετε ακόμα τη δυνατότητα αποστολής παραμετρικών sms με χρήση μεταβλητών που συσχετίζονται με τα κελιά ενός αρχείου Excel (ορθή επέκταση .xlsx) για να ενημερώνετε όλες τις επαφές σας εκτελώντας μία μαζική αποστολή.

 

Χρησιμοποιήστε το SMS Marketing για τις ανάγκες σχολείων και πανεπιστημιακών ιδρυμάτων

 Ανοίξτε νέους διαύλους επικοινωνίας

Βοηθήστε τους μαθητές να μένουν ενήμεροι μέσω SMS, στέλνοντας άμεσα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο. Ενημερώστε τους για τις αίθουσες που θα διεξαχθούν συγκεκριμένα μαθήματα, για νέα βιβλία που έχουν προστεθεί στη βιβλιοθήκη του σχολείου καθώς και για απουσίες καθηγητών και τους τρόπους αναπλήρωσης ωρών. Παράλληλα, μπορείτε να ενημερώσετε για εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο σχολείο καθώς και για events που λαμβάνουν χώρα στην πόλη και σχετίζονται άμεσα με εκπαιδευτικούς ή ψυχαγωγικούς σκοπούς.

 Ενημερώστε τους γονείς

Μπορείτε εύκολα να συγκεντρώσετε τις πληροφορίες επαφής των γονιών. Κατόπιν, μπορείτε να συνδυάσετε μια στρατηγική marketing για να τους ενημερώνετε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σχολείο μέσω newsletters αλλά και μηνυμάτων SMS. Επίσης, μπορείτε να ενημερώσετε για τις ώρες που οι γονείς μπορούν να μιλήσουν με τους καθηγητές στέλνοντάς τους γρήγορα ένα SMS.

 Επικοινωνία με τους φοιτητές

Τα πανεπιστήμια μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση των SMS για να ενημερώσουν τους φοιτητές για όλα τα θέματα που σχετιζονται με τις πανεπιστημιακές δράσεις. Είτε πρόκειται για σημαντικές εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, είτε για επείγουσες ανακοινώσεις από τη γραμματεία της σχολής, η λίστα με τους αριθμούς των φοιτητών μπορεί να είναι πάντα διαθέσιμη για μαζική αποστολή SMS μηνυμάτων που θα διαβαστούν άμεσα και με ποσοστό επιτυχίας μεγαλύτερο από 98%.

 Επικοινωνία με τους καθηγητές

Στείλτε φιλικές υπενθυμίσεις στους καθηγητές για συναντήσεις προσωπικού και σημαντικά deadlines σε καθήκοντα που τους έχετε αναθέσει. Παράλληλα ενημερώστε όλους τους καθηγητές του σχολείου ή του πανεπιστημίου για αλλαγές ωρών ή για έκτακτες αλλαγές στα δρομολόγια των μέσω μαζικής μεταφοράς από και προς το σχολείο / πανεπιστήμιο.

 

LiveAll.eu: Τρόποι χρήσης στην εκπαιδευτική κοινότητα

 

 Επικοινωνία με τους γονείς σχετικά με τις απουσίες των μαθητών

 Υπενθύμιση για σημαντικές εκδηλώσεις σε γονείς και μαθητές

 Ενημέρωση για την ανάρτηση της βαθμολογίας ενός διαγωνίσματος στην ιστοσελίδα του σχολείου

 Έρευνες για τη βελτίωση των συνθηκών στο σχολείο

 Κρίσιμες υπενθυμίσεις (ώρες εξετάσεων, αίθουσες διδασκαλίες, απουσίες καθηγητών, συναντήσεις με γονείς, σχολικές εκδρομές, διοργάνωση συναυλιών)

 Επείγοντα θέματα (Επιδείνωση καιρού, αλλαγή ωρών σχολικού λεωφορείου, κλπ)

 

All rights reserved, Powered by Terracom


Scroll to Top