Υπηρεσίες SMS Marketing για Σχολεία και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Κρατήστε ενήμερους μαθητές, φοιτητές και καθηγητές

sms marketing for schools and universities

 

Κατεβάστε δωρεάν τον απόλυτο οδηγό SMS Marketing
11 τεχνικές SMS Marketing για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας

Κατεβάστε τον Οδηγό

Μέσα στις κοινότητες των σχολείων ή των πανεπιστημίων υπάρχει πλήθος ανθρώπων: γονείς, μαθητές, φοιτητές και καθηγητές, που ενδεχομένως είναι οργανωμένοι σε επι μέρους συλλόγους και ομάδες (μαθητικές, φοιτητικές, γονέων και κηδεμόνων κλπ). Προκειμένου να κρατήσετε ένα τόσο ξεχωριστό κοινό ενημερωμένο, είναι αναγκαίο να επενδύσετε σε μια στρατηγική SMS Marketing, πόσο μάλλον αν αναλογιστείτε την τεράστια αποδοχή που λαμβάνει η χρήση των κινητών τηλεφώνων στη νέα γενιά.

Χρησιμοποιήστε το SMS Marketing για τις ανάγκες σχολείων και πανεπιστημιακών ιδρυμάτων

 Ανοίξτε νέους διαύλους επικοινωνίας

Βοηθήστε τους μαθητές να μένουν ενήμεροι μέσω SMS, στέλνοντας άμεσα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο. Ενημερώστε τους για τις αίθουσες που θα διεξαχθούν συγκεκριμένα μαθήματα, για νέα βιβλία που έχουν προστεθεί στη βιβλιοθήκη του σχολείου καθώς και για απουσίες καθηγητών και τους τρόπους αναπλήρωσης ωρών. Παράλληλα, μπορείτε να ενημερώσετε για εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο σχολείο καθώς και για events που λαμβάνουν χώρα στην πόλη και σχετίζονται άμεσα με εκπαιδευτικούς ή ψυχαγωγικούς σκοπούς.

 Ενημερώστε τους γονείς

Μπορείτε εύκολα να συγκεντρώσετε τις πληροφορίες επαφής των γονιών. Κατόπιν, μπορείτε να συνδυάσετε μια στρατηγική marketing για να τους ενημερώνετε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σχολείο μέσω newsletters αλλά και μηνυμάτων SMS. Επίσης, μπορείτε να ενημερώσετε για τις ώρες που οι γονείς μπορούν να μιλήσουν με τους καθηγητές στέλνοντάς τους γρήγορα ένα SMS.

 Επικοινωνία με τους φοιτητές

Τα πανεπιστήμια μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση των SMS για να ενημερώσουν τους φοιτητές για όλα τα θέματα που σχετιζονται με τις πανεπιστημιακές δράσεις. Είτε πρόκειται για σημαντικές εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, είτε για επείγουσες ανακοινώσεις από τη γραμματεία της σχολής, η λίστα με τους αριθμούς των φοιτητών μπορεί να είναι πάντα διαθέσιμη για μαζική αποστολή SMS μηνυμάτων που θα διαβαστούν άμεσα και με ποσοστό επιτυχίας μεγαλύτερο από 98%.

 Επικοινωνία με τους καθηγητές

Στείλτε φιλικές υπενθυμίσεις στους καθηγητές για συναντήσεις προσωπικού και σημαντικά deadlines σε καθήκοντα που τους έχετε αναθέσει. Παράλληλα ενημερώστε όλους τους καθηγητές του σχολείου ή του πανεπιστημίου για αλλαγές ωρών ή για έκτακτες αλλαγές στα δρομολόγια των μέσω μαζικής μεταφοράς από και προς το σχολείο / πανεπιστήμιο.

 

LiveAll.eu: Τρόποι χρήσης στην εκπαιδευτική κοινότητα

 

 Επικοινωνία με τους γονείς σχετικά με τις απουσίες των μαθητών

 Υπενθύμιση για σημαντικές εκδηλώσεις σε γονείς και μαθητές

 Ενημέρωση για την ανάρτηση της βαθμολογίας ενός διαγωνίσματος στην ιστοσελίδα του σχολείου

 Έρευνες για τη βελτίωση των συνθηκών στο σχολείο

 Κρίσιμες υπενθυμίσεις (ώρες εξετάσεων, αίθουσες διδασκαλίες, απουσίες καθηγητών, συναντήσεις με γονείς, σχολικές εκδρομές, διοργάνωση συναυλιών)

 Επείγοντα θέματα (Επιδείνωση καιρού, αλλαγή ωρών σχολικού λεωφορείου, κλπ)

 

All rights reserved, Powered by Terracom


Scroll to Top