Υπηρεσίες SMS Marketing για Επιχειρήσεις Real Estate και Μεσιτικά Γραφεία

Βρείτε νέες ευκαιρίες πώλησης μέσω SMS Marketing

 

Κατεβάστε δωρεάν τον απόλυτο οδηγό SMS Marketing
11 τεχνικές SMS Marketing για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας

Κατεβάστε τον Οδηγό

Οι αγοραστές ή υποψήφιοι ενοικιαστές σπιτιών ενδιαφέρονται συνήθως για προσφορές στην περιοχή τους που θα μπορούν να προσεγγίσουν χωρίς να χρειαστεί να «περάσουν» μέσα από έναν δαίδαλο πληροφοριών. Συνεπώς, οι κτηματομεσίτες μπορούν να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της μαζικής αποστολής SMS ως εξής:

 Αύξηση πωλήσεων μέσω μαζικών SMS

Αποστολή αυτοματοποιημένων μηνυμάτων για ακίνητα, της μορφής «Ενοικιάζεται δυάρι 82τ.μ., περιοχή Ζωγράφου, πλήρως ανακαινισμένο, 300€, αυτόνομη θέρμανση». Αποστέλλοντας το μήνυμα σε ανθρώπους που αναζητούν σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, αυξάνoνται άμεσα οι πιθανότητες πώλησης.

 Ενημέρωση για νέες προσφορές ακινήτων

Ενημέρωση για νέες προσφορές που προωθεί το κτηματομεσιτικό γραφείο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Στην περίπτωση δε που το γραφείο γνωρίζει πληροφορίες για τους υποψήφιους αγοραστές και τις έχει καταχωρήσει μέσω μιας ολοκληρωμένης λύσης CRM, οι αγοραστές / ενοικιαστές μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις μόνο για τις περιοχές ή τα χαρακτηριστικά που τους ενδιαφέρουν.

 Υπενθυμίσεις ραντεβού

Υπενθύμιση ραντεβού με υποψήφιους πελάτες, ώστε να μην υπάρχουν χαμένες ώρες ή ακυρωμένα ραντεβού την τελευταία στιγμή. Εϊναι σύνηθες το φαινόμενο να χάνεται πολύτιμος χρόνος στην μετάβαση σε ένα συγκεκριμένο ακίνητο και τελικά το ραντεβού να ακρυώνεται. Προκειμένου να αποφευχθεί η δυσάρεστη αυτή κατάσταση, η αποστολή SMS υπενθύμισης μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα.

 Ενημέρωση επαγγελματιών που εργάζονται εκτός γραφείου

Αποστολή μαζικών SMS στους μεσίτες που βρίσκονται εκτός γραφείου για άμεσες ειδοποιήσεις. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που το γραφείο επιθυμεί να ενημερώσει για την προσθήκη ενός νέου ακινήτου, μπορεί μέσω SMS Marketing να στείλει όλα τα χαρακτηριστικά του στους μεσίτες που βρίσκονται εκτός έδρας και να έχουν έτσι πλήρη και άμεση ενημέρωση.

 

All rights reserved, Powered by Terracom


Scroll to Top